Mi az a Spinning®?

A Spinning® egy speciális teremkerékpáros edzés, ahol nemcsak a kerékpár, de maga az óra is úgy van felépítve, hogy akár kezdők, akár haladók megtapasztalhassák az országúti kerékpározás érzését. Célirányosan kialakított zene- és óraterv segítségével, valamint az ellenállásszabályzó használatával, indoor tapasztaljuk meg a sík szakaszokat és a hegyi terepeket. Résztvevőink Spinning® utazása az első pedálfordulattal kezdődik, és tapasztalataink szerint itt nem is ér véget.

Spinning® Évivel Teremben

Dabas hivatalos termét úgy alakítottuk ki, hogy félhomályban, fényefektekkel, és a legjobb hangtechnikával támogassuk a Spinning® élményt.
Ha először jársz nálunk, akkor a bejelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot, és ha szeretnéd, kérheted Spinning Mentor segítségét. Mentoraink régi spinningesek, akik anno ugyanúgy kezdték mint Te, és pontosan tudják, milyen érzés kezdőként csatlakozni egy csoporthoz. 
Tapasztalataink szerint így nagyobb eséllyel lehet túllépni a kezdeti akadályokon, és sokkal biztosabban alakítható ki, hogy a rendszeres sport életünk részévé váljon.

  
A Spinning® órákra korlátozott létszámban tudunk helyet biztosítani, ezért minden alkalommal be kell jelentkezni. Ha nem tudsz eljönni, akkor térítésmentesen 1 nappal előtte még visszamondható a foglalás. Ha küldesz magad helyett valakit, akkor természetesen plusz költség nélkül átadjuk neki a helyedet. 
Az órák 60 percesek. Egy alkalom 1.500 Ft, bérlettel 1.400 Ft.
Átutalással is tudsz fizetni.
 
 

Spinning® Évivel Online / Live

Átmenetileg szünetel!

Az online Spinning órákat egy erre fenntartott zárt FB csoportban éred el. Egy hétre 1.300 Ft. a tagsági díj, mely összeg beérkezése után nyersz felvételt a csoportba. A belépés hétfőnként történik meg. A minimum tagság 4 hét és átutalással tudsz fizetni.  

A videók visszanézhetők és folyamatosan eléred őket.

A változtatás jogát fenntartjuk!