Szétnyílt hasizom regenerálása Loveyourbellyvel

 
A LYB egy módszertani kutatással alátámasztott technika, mely a sérült hasfal regenerálását és erősítését hivatott megcélozni. 
Nem untatlak a szokásos leírással, ami a 2 egyenes hasizom eltávolodását taglalja, ezt úgyis elolvastad már máshol, vagy ha nem, megtanuljuk a tanfolyamon, inkább abban szeretnék segíteni, hogy dönteni tudj. Olvass tovább, ismerkedj meg a Loveyourbellyvel, és ha tetszik, tarts velem! 
 
Hogy néz ki nálam egy LYB tanfolyam?
A tanfolyam egy alkalomból áll és 3 órát ölel fel. Ezalatt az idő alatt megtanulod, a has speciális mérését, alapos elméleti tudást szerzel a hasizmok felépítéséről, működéséről, sérüléseiről, a sérült has fejleszthetőségéről, és átvesszük a jelenlegi állapotodnak megfelelő gyakorlatokat, valamint napi rutinokat. Ezt az alkalmat egy nagyon alapos kikérdezés előzi meg (kérdőív), hogy egyénre szabottan, a legbiztonságosabb tréninget, és javaslatokat tudjam számodra összeállítani.
 
Közvetlenül a tanfolyam után e-mailben elküldöm a tréning pontos leírását, javaslatokkal és kiegészítő anyagokkal együtt (pl.: videók, bemelegítés, nyújtás, SMR hengerelés, hegkezelés, zsírégető pulzuskontrollos edzésjavaslatok stb.)   
Többlépcsős rendszerben dolgozunk, ami annyit jelent, hogy az első találkozást követően 3 héten belül további 1-2 online vagy személyes konzultációra lehet még szükség (nem kötelező). Ezalatt a 3 hét alatt legalább 1 személyes vagy videós visszajelzést kérek tőled a gyakorlatok helyes kivitelezéséről, és ha indokolt, akkor korrigáljuk a has fejlettségi szintjének megfelelően.
Nagyon fontos, hogy a tanfolyam elvégzése önmagában nem fog változást eredményezni. Attól, hogy az infókat begyűjtötted “csak” elméleti tudást szereztél. Ha a technikát elkezded alkalmazni, és beépíted a hétköznapjaidba, akkor viszont hatalmas javulást tapasztalhatsz. 
A legfontosabb, hogy maradj mozgásban, mert mozgás nélkül nincs egészség.
 
 

Tanfolyam ára:

12.000 Ft, amit átutalással, a tanfolyamot megelőzően kell rendezni.  
 
A tanfolyamhoz 2 letölthető jegyzetet is biztosítunk, egy közel 70 oldalas anyagot (gyakorlatokról és általános táplálkozási alapismeretek), és egy 10 oldalas könnyített feladatsort tartalmazó füzetet. A LoveYourBelly tréning hivatalos tananyaga Bagyinka Tímea szellemi tulajdonát képezi. Szerzői- és szabadalmi jogvédettség alatt áll.
Plusz, ajándékba kapsz egy 3 témakörös email hírlevél csomagot, mely a tanfolyamokon leggyakrabban felmerülő kérdések válaszaiból épült fel. 
 
Egyéni gyakorló órát is igényelhetsz, ez alkalmanként 1.500 Ft-ba kerül.  
 
 
Szétnyílt hasizom árulkodó jelek:
– várandósan előre csúcsosodó hasad volt 
– több várandósságon vagy túl 
– striák (terhességi csíkok) vannak a hason   
– több hónap, vagy akár év telt el a szülés óta, de nemhogy javul, hanem inkább romlik a hasad állapota
– reggel lapos hassal ébredsz, de az első bögre tea után már 5 hós várandósnak nézel ki
– fura köldökformát tapasztalsz (kidudorodó vagy éppen “lefittyenő”) 
– felülésnél (akár ágyból vagy földről) kicsúcsosodó has
– rendszeresen edzel, a hasizmaid mégsem fejlődnek megfelelően
– gyengék a medencefenék izmaid (pl.: inkontinencia, aranyér panaszok) 
– gyakran tapasztalsz hát- és derékfájdalmat
– hanyag a testtartásod
– hasfalat érintő műtéted volt